Tuinderij Coolen uit Ell is een strategische samenwerking aangegaan met Staay Food Group. Naast deze samenwerking heeft Rob Coolen zijn aandelen overgedragen aan zijn broer Jack Coolen. Lees meer over wat onze corporate finance adviseurs hierin hebben bijgedragen.

Suczesvolle begeleiding

Tijdens de overdracht van de aandelen zijn Rob en Jack geadviseerd door de Koenen en Co Corporate Finance adviseurs Silvano Cergnul en Roy Joppen. Jack: ‘Als je in goed overleg besluit uit elkaar te gaan, is het belangrijk dat je je heel goed laat begeleiden door mensen die vaker dit soort intensieve trajecten hebben uitgevoerd. Tijdens het hele proces hebben Roy en Silvano ons bijgestaan, vanaf de eerste gesprekken tot en met de contractuele afhandeling. Ze zijn zelfs nog een stapje verder gegaan.’ Roy vervolgt: ‘Om Tuinderij Coolen een impuls te geven en continuïteit te waarborgen, hebben we de samenwerking opgezocht met Staay Food Group. Dit geeft een extra steun in de rug en vertrouwen voor de toekomst.’

Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.