Koenen en Co Corporate Finance adviseurs Roy Joppen en Silvano Cergnul hebben het assessment tot Register Valuator (RV) suczesvol afgerond en zijn hiermee eveneens gespecialiseerd om de waarde van bedrijven te kunnen bepalen.

Wat is een Register Valuator

Een Register Valuator (RV) is een financieel deskundige met als specialisatie ‘waardebepaling van ondernemingen’. Zowel Roy als Silvano hebben de intensieve postdoctorale opleiding Master of Business Valuation gevolgd. Als Register Valuator word je opgenomen in het register van het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators). Silvano: ‘We zijn er best trots op nu tot het selecte gezelschap van RV’ers te behoren. In heel Nederland zijn er maar zo’n 200 RV’ers actief, waarvan 20 adviseurs in Limburg.’ Roy vult aan: ‘Naast onze overige financiële specialisaties kunnen we voor een ondernemer of als onpartijdig adviseur voor meerdere partijen de waarde van een bedrijf bepalen. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen, kunnen wij als onafhankelijke arbiter optreden en is ons advies over de waarde bindend. Dat geeft zekerheid op alle vlakken.’

Maar, wat doet een RV nu?

Een Register Valuator wordt ingeschakeld als specialist voor het waarderen van (deelbelangen in) ondernemingen en vennootschappen. Naast activiteiten rondom bedrijfsoverdracht is de Register Valuator ook actief op het gebied van bedrijfsfinanciering, value based management, investeringsvraagstukken en andere aspecten van het vakgebied Corporate Finance. Roy: ‘Bij waarderingen vormt de economische waarde het uitgangspunt, niet de boekwaarde. En daar zit een belangrijke toegevoegde waarde. We maken gebruik van een waarderingsmodel waarbij een grondige kennis nodig is van zowel het bedrijf zelf als de markt waarin de onderneming actief is.’ Een juiste waardering biedt het juiste kader voor transacties en als Register Valuator  verschaffen we onze klanten de béste onderhandelingspositie.

Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance
Silvano Cergnul

drs. Silvano Cergnul MBV RV

Adviseur corporate finance

drs. Silvano Cergnul MBV RV

Adviseur corporate finance

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.