Koenen en Co heeft per 1 januari 2019 Robbins & Haywin overgenomen, een consultancy organisatie gespecialiseerd in onder andere werving en selectie. Koenen en Co versterkt hiermee haar veelzijdige personele dienstverlening met een nieuwe specialisatie: executive search.

Overname Robbins & Haywin

Koenen en Co was reeds actief op het gebied van werving en selectie van sleutelposities voor klanten zoals medior en senior functies, middle management en directiefuncties. Rob Bindels, voormalig eigenaar van Robbins & Haywin en per 1 januari business developer bij Koenen en Co: ‘Door de recente overname krijgt Koenen en Co als consultancy organisatie weer een bijzondere specialisatie in huis, die perfect aansluit bij de vele personele adviesdiensten die Koenen en Co al heeft, van sociaal juridisch advies tot het uitvoeren van onder andere drijfveeronderzoeken, coaching en assessments.

Executive Search: nieuw bij Koenen en Co

‘Onze adviseurs zijn met name gespecialiseerd in het op zoek gaan naar de juiste man of vrouw voor vacante posities in organisaties’, aldus Kelvin Litjens, sinds 1 januari adviseur executive search bij Koenen en Co. ‘We kunnen nog breder te werk gaan en ook de vraag áchter de vraag stellen zoals: Wat wil je als bedrijf bereiken? Wat is jullie stip op de horizon? Hoe ontwikkelt de branche zich de komende jaren? Door dit soort vragen te stellen krijgen we nog meer inzicht in het toekomstige talent dat het bedrijf duurzaam nodig heeft om de uiteindelijke droom van de ondernemer te realiseren.’

Bekijk ook onze nieuwe dienst op: executivesearch.koenenenco.nl

Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance

ing. Roy Joppen MBV RV

Partner, Manager corporate finance
Kelvin Litjens

Kelvin Litjens

Adviseur executive search

Kelvin Litjens

Adviseur executive search

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.