Ons nieuwe magazine VEELZIJDIG nummer 13 is uit: Het eerste deel van het thema Talent voor Suczes!

Nummer 13 staat in het teken van het thema 'Talent voor Suczes'! Een thema wat zeker gaat raken. Je stelt je wel eens de vraag: Hoe vind en bind je nu medewerkers? Met de krapte op de arbeidsmarkt is de vraag weer pijnlijk actueel. Het niet kunnen vinden of houden van de juiste talenten kan een rem zijn op je onderneming. In dit magazine lees je oplossingen en ideeën van ondernemers en van ons. Zo vertellen onze HR-adviseurs over hun aanpak om talenten voor  Koenen en Co binnen te halen en te binden. Je maakt onder andere kennis met onze nieuwe employer branding met het thema 'Suczes. Een kwestie van doen.'

Wat leest u in dit nummer?

We hebben interviews met philharmonie zuidnederland, Timmermans Kantoor en Omgeving, Mexma Food, Soft Solutions en nog veel meer. Bekijk snel de pdf.

Vico Kok

Vico Kok

Manager marketing en communicatie

Vico Kok

Manager marketing en communicatie

Wilt u ‘Veelzijdig’ ook ontvangen?

Wilt u op onze verzendlijst staan om ook in de toekomst het magazine te ontvangen? Stuur ons dan uw gegevens.

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.