Onze loonheffingenadviseurs hebben voor u een nieuwe tool ontwikkeld: de Loonheffingencheck! Met deze check krijgt u snel inzicht in uw eigen situatie op het gebied van loonheffingen voor uw organisatie. Lees snel meer over de Loonheffingencheck en welke kansen u hiermee kunt benutten!

Als werkgever wilt u alles rondom uw personeel gewoon goed geregeld hebben, óók fiscaal. Maar als ondernemer heb je natuurlijk niet de tijd om continu op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving op het gebied van loonheffingen.

Inzicht met de Loonheffingencheck

Wilt u snel inzicht krijgen in kansen en risico’s op het gebied van loonheffingen voor uw organisatie? Ga dan aan de slag met onze Loonheffingencheck. Met deze check krijgt u inzicht op

Loonheffingen

  • Werkkostenregeling
  • Gebruikelijk loon
  • Inhuur zelfstandigen
  • Aansprakelijkheden loonheffingen
  • Grensoverschrijdende arbeid
  • Vervoermiddelen
  • Subsidies

Koenen en Co Loonheffingenadvies

Werknemers in dienst hebben, brengt heel wat verplichtingen met zich mee. Voordat u het juiste loon uitbetaalt, loopt u tegen behoorlijk wat zaken aan. Niet alleen moet uw personeelsadministratie op orde zijn, maar u moet ook voldoen aan allerlei wet- en regelgeving. Onze loonheffingenadviseurs helpen u met alle facetten van verloning, loonbelasting en sociale zekerheid met maar één doel dat u geen risico's loopt op vervelende boetes en naheffingen én dat u alle kansen en voordelen benut die er zijn. Klik hier en lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen!

Start de loonheffingencheck!

Joyce van Hooff

mr. Joyce van Hooff

Loonbelastingadviseur

mr. Joyce van Hooff

Loonbelastingadviseur

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.