Onze loonheffingenadviseurs hebben voor u een nieuwe tool ontwikkeld: de Loonheffingencheck! Met deze check krijgt u snel inzicht in uw eigen situatie op het gebied van loonheffingen voor uw organisatie. Lees snel meer over de Loonheffingencheck en welke kansen u hiermee kunt benutten!

Als werkgever wilt u alles rondom uw personeel gewoon goed geregeld hebben, óók fiscaal. Maar als ondernemer heb je natuurlijk niet de tijd om continu op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving op het gebied van loonheffingen.

Inzicht met de Loonheffingencheck

Wilt u snel inzicht krijgen in kansen en risico’s op het gebied van loonheffingen voor uw organisatie? Ga dan aan de slag met onze Loonheffingencheck. Met deze check krijgt u inzicht op

Loonheffingen

  • Werkkostenregeling
  • Gebruikelijk loon
  • Inhuur zelfstandigen
  • Aansprakelijkheden loonheffingen
  • Grensoverschrijdende arbeid
  • Vervoermiddelen
  • Subsidies

Koenen en Co Loonheffingenadvies

Werknemers in dienst hebben, brengt heel wat verplichtingen met zich mee. Voordat u het juiste loon uitbetaalt, loopt u tegen behoorlijk wat zaken aan. Niet alleen moet uw personeelsadministratie op orde zijn, maar u moet ook voldoen aan allerlei wet- en regelgeving. Onze loonheffingenadviseurs helpen u met alle facetten van verloning, loonbelasting en sociale zekerheid met maar één doel dat u geen risico's loopt op vervelende boetes en naheffingen én dat u alle kansen en voordelen benut die er zijn. Klik hier en lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen!

Start de loonheffingencheck!

Linda Peters

Linda Peters MSc

Loonheffingenadviseur

Linda Peters MSc

Loonheffingenadviseur
Joyce van Hooff

mr. Joyce van Hooff

Loonheffingenadviseur

mr. Joyce van Hooff

Loonheffingenadviseur

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.