Tijdens de fiscale bedrijvendag van studentenvereniging De Smeetskring op maandag 5 maart heeft Koenen en Co wederom studenten enorm verrast met een geheel vernieuwde workshop: de Suczesgame.

De HR afdeling van Koenen en Co gaat heel gericht op zoek nieuwe talenten. Jannick Beijers, HR adviseur: 'Op hogescholen en universiteiten start onze search naar nieuw toekomstig personeel. Onder studenten is Koenen en Co al lang geen onbekende meer. Jaarlijks organiseren we diverse workshops om studenten kennis te laten maken met Koenen en Co.'

Suczesgame

Al enkele jaren laten onze HR adviseurs op een unieke en suczesvolle wijze studenten kennis maken met onze organisatie. Joyce van Weert, HR adviseur: 'Een paar jaar geleden hebben we het 'Ik hou van Koenen en Co' spel (geïnspireerd op het bekende TV programma 'Ik hou van Holland) ontwikkeld. Inmiddels kent iedereen dit spel en werd het tijd voor iets nieuws.' Tijdens de fiscale bedrijvendag van First Maastricht op woensdag 21 februari hebben onze HR adviseurs de première van de Suczesgame gehad. Dit spel is geïnspireerd op de bekende escaperooms. Joyce: 'Met dit spel dienen studenten in teamverband diverse codes te kraken. Studenten maken tijdens dit spel kennis met onze unieke strategie. Ze ervaren onze suczesformule waarmee wij ondernemers suczesvol willen laten ondernemen en ze proeven hoe we met elkaar samenwerken in klantteams.' Jannick vervolgt: 'Studenten moeten binnen 30 minuten alle codes zien te kraken. De Koenen en Co Suczesgame is ook met veel enthousiasme ontvangen bij De Smeetskring.

Joyce van Weert

HR adviseur
Jannick Beijers

Jannick Beijers

HR adviseur

Jannick Beijers

HR adviseur

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.