Per 1 januari 2018 treedt Roy Joppen als partner toe bij Koenen en Co.

Korte kennismaking

Roy is in 2002 afgestudeerd als bedrijfskundige aan de HAS in Den Bosch. Daarna heeft hij de masteropleiding Business Valuation aan de TIAS suczesvol afgerond. In 2008 is Roy mede oprichter van TopProfile, een headhuntkantoor, waar hij zijn aandelen in 2014 van verkoopt. Roy vervolgt zijn carrière bij Koenen en Co op de afdeling Corporate Finance. Inmiddels geeft Roy leiding aan deze afdeling en daarnaast bestaan zijn dagelijkse werkzaamheden uit begeleiding van aan- en verkoop van ondernemingen, waarderingsvraagstukken en begeleiding van complexe financieringsvraagstukken.

Netwerken

Roy is actief in de diverse business clubs en netwerken. Hij is lid van de Junior Kamer Venlo en maakt deel uit van het stichtingsbestuur van Lekker Venlo. Daarnaast is hij actief in het verenigingsleven in zijn woonplaats Maasbree en sociaal betrokken bij diverse lokale initiatieven.

Partnerrol

In 2017 heeft Roy zich voorbereid op de rol als partner van Koenen en Co. Na de toetreding van Roy op 1 januari 2018 beschikt Koenen en Co over 13 partners. Roy zal in zijn nieuwe rol als partner zich blijven focussen op de klant. Als corporate finance adviseur ondersteunt hij ondernemers om iedere dag weer suczesvol te ondernemen.

Nico van Knippenberg

mr. Nico van Knippenberg

Partner, Bestuursvoorzitter, Suczesmanager

mr. Nico van Knippenberg

Partner, Bestuursvoorzitter, Suczesmanager
Roy Joppen

ing. Roy Joppen MBV

Partner, Manager Corporate Finance, Manager Subsidie Advies

ing. Roy Joppen MBV

Partner, Manager Corporate Finance, Manager Subsidie Advies

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.