Kiwanis Club Peel en Maas organiseert dit jaar voor de negende keer de Ondernemersprijs Peel en Maas. Het doel van deze ondernemersprijs is om het ondernemerschap in de gemeente Peel en Maas onder de aandacht te brengen en daarbij de ondernemers een podium te bieden om zich te presenteren. Dit jaar zijn wederom twee klanten van Koenen en Co voor deze prijs genomineerd: Heldense Kantoor Installaties en Litjens Metaalbewerking. Beide bedrijven zijn gevestigd in Panningen.

Thema 2018: Bouwen aan toekomstperspectief

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Bouwen aan toekomstperspectief’. Ieder bedrijf kijkt natuurlijk regelmatig naar de mogelijkheden om zo goed en stevig mogelijk de toekomst tegemoet te gaan. Maar tegenwoordig lijkt dit een behoorlijke uitdaging. Omdat een steeds sneller veranderende economie of wet- en regelgeving het moeilijker maakt om aan een lange termijn visie te werken. Maar ondanks deze wisselende interne en externe omstandigheden zien we dat bedrijven door goede aanpassingen, anticipatie en innovatie, suczesvol blijven.

De genomineerden 

Op vrijdag 22 juni heeft Omroep P&M in een lange TV-uitzending de genomineerden en juryvoorzitter Rudie Peeters aan de kijkers voorgesteld. In september bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en zal op grond daarvan haar keuze van de winnaar van de Ondernemersprijs bepalen. De volgende vijf bedrijven uit de gemeente Peel en Maas zijn door de jury genomineerd en worden dit jaar extra in de schijnwerpers gezet:

Bekendmaking

Op woensdag 31 oktober wordt de Ondernemersprijs uitgereikt. Tijdens deze avond presenteren de genomineerde bedrijven zich. De aanwezigen kunnen op basis van de presentatie hun stem uitbrengen op één van de genomineerden. Het bedrijf met de meeste stemmen wint de Rabo Publieksprijs. Deze publieksprijs staat los van de Ondernemersprijs die door de jury wordt bepaald.

Suczes!

We wensen Heldense Kantoor Installaties en Litjens Metaalbewerking héél veel suczes! Op de foto van links naar rechts: Wiet en Rob Wijnen (vader en zoon, directie BPG Wijnen Bouwmaterialen Maasbree), Marcel en Yvonne Jacobs (eigenaar People’s Farm Maasbree), Lilian Litjens-Janssen (directie) en Koos Gijsen (bedrijfsleider) Litjens Metaalbewerking BV Panningen, Joyce Peeters-Bouten (directeur Heldense Kantoor Installaties Panningen) en Bonny Spetgens (bedrijfsleider Meeuwis schoenen - mode - sport B.V. Meijel)

Ed Vervoort AA

Suczesmanager

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.