Heb jij het lef...

Heb jij de K-factor...

Om te ontdekken dat Koenen en Co anders is? Iedere dag willen wij ondernemers succesvol laten ondernemen. We zijn nieuwsgierig naar álles wat met ondernemen te maken heeft. We willen onze klanten verrassen door steeds nieuwe wegen te bewandelen. Deze ambitie voelt iedereen bij Koenen en Co.

Wij zijn anders

Koenen en Co is dé adviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Bij Koenen en Co werken niet alleen accountants en belastingadviseurs, maar ook veelzijdige bedrijfsadviseurs. Van organisatiedeskundigen tot subsidieadviseurs, van juristen tot HR-adviseurs, van bedrijfskundigen tot IT-adviseurs. Vooruitstrevende professionals die oplossingsgericht werken en elkaar perfect aanvullen in het geven van één totaaladvies.

Trek eens andere schoenen aan

Zomaar wat feitjes voor jou op een rijtje: We werken in compacte teams en hebben elke dag klantcontact. Op onze vestigingen vind je geen enkel kantoor: De stagiaire werkt naast de partner. De gemiddelde leeftijd van onze collega’s is 35 jaar. We zijn klantgericht en flexibel. We zijn kwaliteitsgericht en geven elkaar feedback. We investeren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. We zijn enorm gedreven en werken aan continue verbetering!

Ontmoet ons!

Ben jij student? Ontmoet ons dan de komende maanden op diverse evenementen van hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten. We organiseren voor jou diverse acties waarmee je je eigen Koenen en Co sneakers kunt winnen! Bekijk hiervoor ook onze actievoorwaarden.

Welkom!

Heb je interesse in een baan, stageplek of carrièregesprek bij een van onze vier vestigingen in Zuid-Nederland? Neem dat contact op met onze HR-afdeling. We hopen dat jij het lef hebt om Koenen en Co te ontdekken!

Bekijk onze actuele vacatures.
Je kunt ook een open sollicitatie sturen door het reactieformulier in te vullen.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.