Stage en afstuderen

Uitdagende leeromgeving

Bij Koenen en Co ben je van harte welkom om stage te lopen of af te studeren in Accountancy, Belastingadvies en Bedrijfsadvies. We bieden jou een uitdagende werkomgeving, waarin professionele ondersteuning en goede samenwerking vanzelfsprekend is.

Meeloopdag

Als tweede- en derdejaars hbo- en academische student Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Fiscale Economie of Fiscaal Recht, kun je bij ons in één dag kennismaken met het vak van (assistent-)accountant of belastingadviseur. Loop eens mee met medewerkers van Koenen en Co en ervaar welke werkzaamheden je in de praktijk tegenkomt. Ook maak je kennis met een aantal softwarepakketten. Natuurlijk kun je de hele dag vragen stellen. Zo kun je zelf bepalen of Koenen en Co bij je past.

Oriënterende stage

Derdejaars hbo-studenten Accountancy en Bedrijfseconomie kunnen bij ons werken tijdens een oriënterende stage van circa drie maanden. Deze stage is een zogenaamde meewerkstage: je brengt de geleerde theorie direct in de praktijk en merkt gaandeweg of werken bij Koenen en Co iets voor jou is. Je werkt altijd in een klein team en voert taken uit die bij het werk van een assistent-accountant horen. Je krijgt een vaste mentor die je begeleidt en bij wie je altijd met vragen terecht kunt.

Afstudeerstage/scriptie

Koenen en Co ontvangt graag vierdejaars hbo- en academische studenten Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscale Economie of Fiscaal Recht voor hun afstudeerstage van circa drie maanden. Wij zien dat als dé perfecte manier om te kijken of onze cultuur bij jou past én of jij in onze organisatie past. Misschien kun je na je afstuderen zelfs direct bij ons starten! Natuurlijk word je ook tijdens deze periode goed begeleid door een van onze professionals.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Joyce van Weert van de afdeling Human Resources, 046 420 35 50, of via het reactieformulier.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.