Pascal van der Heijde

Pascal van der Heijde

Het meedenken met de klant, pragmatisch en oplossingsgericht werken en het bekijken van de vraagstelling vanuit meerdere invalshoeken, levert vaak verrassende oplossingen op en dat geeft veel voldoening.

Opleiding en ervaring

Na het Atheneum ben ik in Eindhoven aan de Technische Universiteit bedrijfskunde gaan studeren. Na deze studie heb ik de post-doctorale opleiding 'Ontwerpen van logistieke besturingssystemen' gevolgd en ben ik tegelijkertijd parttime bij DSM in dienst getreden. Na afronding van deze masteropleiding werd dit een fulltime dienstverband. In eerste instantie werkte ik in de logistiek, later vervulde ik een commerciële functie bij een inkoopafdeling gericht op de inkoop van basisgrondstoffen. Komende uit een echte ondernemersfamilie bleef het zelf ondernemen echter lonken en heb ik in 1994 de kans, om als partner toe te treden bij Heuskes & Van der Heijde, met beide handen aangegrepen. Per januari 2012 ben ik, als gevolg van het samengaan van Heuskes & Van der Heijde met Koenen en Co, tot maatschap Koenen en Co toegetreden. Sinds 2014 ben ik bestuurder van de maatschap.

Specialisaties

Denken in oplossingen en uitkomsten en niet in problemen en onmogelijkheden. Dat is de insteek van elk gesprek en benadering van elk probleem op financieel, fiscaal of bedrijfskundig vlak. Wat is het ideaal, waar willen we naar toe en hoe kunnen we dat bereiken. De laatste jaren besteed ik veel tijd aan de zorgsector en aan vastgoedprojecten.

Missie

Voor elke vraag is wel een antwoord, waarbij elke vraag wordt bekeken vanuit een ruim perspectief met helicopterview. Complexe vraagstukken reduceren tot behapbare brokken. Een sparringpartner voor de opdrachtgever zijn, niet (alleen) in woorden maar in daden.

Vrije tijd

Hardlopen is mijn passie geworden en ik heb een aantal marathons gelopen, waaronder die van New York. Het lijkt een individuele sport, maar samen met een team enthousiaste lopers trainen, maakt het juist een sociale aangelegenheid. Ik ben penningmeester van de Stichting Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg en van de Stichting Centipedes. Rond carnaval komt de trompet weer tevoorschijn om een paar dagen met ‘zaate herremenie Erremooj Trouf’ door de stad te trekken.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.