Nico van Knippenberg

Nico van Knippenberg

Mijn drive is om bij de ondernemer en zijn onderneming het maximale eruit te halen binnen de wensen die de ondernemer heeft. Dit betekent goed luisteren naar de wensen van de ondernemer en dit proberen te vertalen naar wat goed is voor hem en zijn bedrijf.

Opleiding en ervaring

Na de HEAO-opleiding economisch/juridisch met goed gevolg afgelegd te hebben ben ik op 15 mei 1985 bij maatschap Koenen en Co in dienst getreden. De eerste 6 jaar heb ik dit gedaan in combinatie met de opleiding bij de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs, welke ik in 1991 heb afgerond. Daarna heb ik nog fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd. In september 1994 heb ik cum laude mijn doctoraal fiscaal recht behaald. In januari 2000 ben ik als partner toegetreden tot de maatschap Koenen en Co. Sinds 2014 ben ik bestuurder van Koenen en Co. Per 1 maart 2016 ben ik voorzitter van de maatschap.

Specialisaties

Mijn specialisties zijn het familiebedrijf, tuinbouw, bedrijfsreorganisaties en -overnames, dga-problematiek en insolventies.

Missie

Mijn missie ligt in het verlengde van de missie van onze organisatie Koenen en Co. Ik wil door samen te werken met mijn relaties en mijn collega’s actief, dat wil zeggen pro-actief, bijdragen aan het succes van mijn klanten waarbij creativiteit, innovatie en kwaliteit sleutelbegrippen zijn. Op deze manier haal ik de meeste voldoening uit de dingen die ik doe. Hiervoor is het noodzakelijk om continu in kennis en vaardigheden te investeren.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport ik veel, met name hardlopen, en besteed ik veel aandacht aan mijn gezin. Daarnaast ben ik als voorzitter verbonden aan de Stichting Venlo-Loopstad.com, die jaarlijks de Venloop organiseert en ben ik na een bestuursperiode van 7 jaar bij Voetbalvereniging VVV toegetreden tot de Adviesraad.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.