Ruud Janssen

Ruud Janssen

Als ondernemend belastingadviseur beoefen ik mijn vak met passie. Graag haal ik voor mijn cliënten het maximale uit de fiscale wet- en regelgeving. De mogelijkheden die er zijn, breng ik graag samen met u in kaart.

Opleiding en ervaring

Na het VWO op het Bouwens van der Boijecollege te Panningen heb ik vanaf 1987 tot 1992 fiscaal recht gestudeerd in Tilburg. Vanaf mijn afstuderen ben ik werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Per 1 juni 2007 ben ik bij maatschap Koenen en Co in dienst getreden. In januari 2011 ben ik toegetreden als firmant van onze maatschap.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn het familiebedrijf en daarin met name de DGA-problematiek, de innovatiebox en bedrijfsreorganisaties. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het Innovatie- en Retailteam van Koenen en Co.

Missie

De missie van Koenen en Co is nadrukkelijk ook mijn missie. Vanuit mijn kennis van de fiscaliteit creëer ik graag samen met de ondernemer en met collega’s meerwaarde voor de onderneming en de privé-positie van mijn cliënten.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan golf, tennis, lezen en het genieten van een lekkere maaltijd met een goed glas wijn. Daarnaast en bovenal breng ik graag tijd door met mijn gezin (getrouwd en twee jongens). Ik ben actief betrokken bij de Rotary Venray en bij het hockey (MHCV) van mijn zonen. Daarnaast verricht ik bestuurswerk in het verenigingsleven.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.