over ons

Wij zijn Koenen en co

En we zijn er, voordat u ons nodig heeft

De basis van het succes van uw onderneming is hard werken, toewijding en focus op uw core business. U wilt zich geen zorgen hoeven maken over alle randzaken. En er zeker van zijn dat u onderneemt op de slimste en meest efficiënte manier. Hiervoor kunt u terugvallen op Koenen en Co. Wij denken mee én vooruit, zodat we u optimaal kunnen ondersteunen bij alles wat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering.

Ontdek onze proactieve aanpak

Koenen en Co staat voor u klaar met een professioneel team met onder andere accountants, fiscalisten, IT-adviseurs, HR-adviseurs, auditors, subsidiespecialisten en meer. Sinds 1982 groeien wij in omvang, kennis en ervaring. Wij kennen de uitdagingen, issues en problemen in de wereld van personeel en financiën als geen ander. En door onze proactieve aanpak signaleren we ze, voordat ze invloed krijgen op uw onderneming. Zo zijn we er, voordat u ons nodig heeft en kunt u zich richten op wat u het liefste doet: ondernemen.

Altijd in de buurt

In ruim vier decennia groeide Koenen en Co uit tot een grote, professionele full-service finance en consultancy-organisatie met 250+ medewerkers, 14 partners en een aanzienlijk marktaandeel in Limburg en Zuidoost-Brabant. En minstens zo belangrijk: met vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo is er altijd een kantoor bij u in de buurt.

Dit is onze historie

Hoewel we het liefst vooruitkijken, is onze geschiedenis minstens zo belangrijk. Die maakt immers wie we zijn. We schrijven 1982 als Koenen en Co wordt opgericht door Jac Koenen. Zijn ondernemerschap bracht hem op het idee een eigen kantoor op te zetten. Met het door Jac ontwikkelde one-stop-shop concept wilde hij zich vestigen in de zeven grote Limburgse steden.

Zijn eerste kantoor opende Jac in Panningen, waarna Roermond, Venlo, Venray, Heerlen en Sittard al snel volgden. Ook het dienstenpakket werd uitgebreid. Naast accountancy en administratie ging Koenen en Co zich bezighouden met belastingadvies.

Helaas kon Jac niet lang genoeg genieten van zijn zakelijke succes. Hij overleed in 1994. De partners zetten het bedrijf voort en hebben in 1999 zijn levenswerk kunnen voltooien door de opening van een Maastrichtse vestiging. Hier zijn we nu nog steeds gevestigd!

Accountancy

Fiscaal en Financieel Advies

Financial Advisory Services

Werkgeversdesk

Audit en Assurance

IT Advies en Assurance