fbpx

Pensioenscan
aanvragen

Koenen en Co ondersteunt u graag op het gebied van complexe pensioenvraagstukken. De wetgeving op het gebied van pensioenen verandert constant en u ziet uw pensioenlasten alleen maar toenemen.

Informatieverplichting bij collectief pensioen

Heeft u een collectief pensioen oftewel een vrijwillige bedrijfspensioenregeling voor uw medewerkers? Dan heeft u als werkgever een informatieverplichting. U dient verantwoording af te leggen aan uw werknemers over de voortgang van hun pensioen. U moet dus up to date blijven!

Pensioenscan

We maken het u gemakkelijk. We hebben een pensioenscan ontwikkeld, waarmee we uw collectief pensioen als het ware doorlichten. We checken dan of:

  • Een kostenbesparing mogelijk is
  • De regeling voldoet aan alle verzekeringstechnische, financiële, arbeidsrechtelijke en fiscale vraagstukken van dit moment
  • Er alternatieve regelingen denkbaar zijn

Koenen en Co beschikt over een AFM vergunning. Dat betekent dat onze pensioenadviseurs u, onafhankelijk van welke verzekeraar of bankinstelling dan ook kunnen adviseren.

Informatie en overige pensioenvraagstukken

Wilt u meer weten over collectief pensioen óf heeft u overige pensioenvragen? Bel dan met Margreet Verhaegen-van der Hoek 088 7747533 of één van onze adviseurs. Om gebruik te maken van onze pensioenscan, vul het onderstaande formulier in en Margreet volgt jouw aanvraag zo snel mogelijk op!

Verwerking Persoonsgegevens: