Het is weer voorbij! Koenen en Co heeft voor de achtste keer de Koenen en Co Suczesdagen georganiseerd met het thema: Talent voor Suczes. We hebben weer drie topsprekers op het podium gehad, die hun hoge pieken en diepe dalen met ons deelden. Hoe bouwen ze in teamverband aan hun suczes? Hoe gaan ze om met tegenslag? Hoe nemen ze beslissingen? Hoe motiveren ze zichzelf en elkaar om tot het uiterste te gaan?
Lees alles over onze Suczesdagen...

Topsprekers met bijzondere talenten tijdens SD18!

In de vorige edities van onze Suczesdagen heb je kunnen genieten van onder andere Annette Herfkens, Jaap Bressers, Arjan Erkel, Joseph Oubelkas, René Boender, Paul Smit, Arko van Brakel, Richard van Hooijdonk en Ronnie Overgoor. Kortom, veel namen die voor genoeg ondernemersenergie hebben gezorgd. De bijzondere line-up van 2018 bestaat uit niemand minder dan paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel, topscheidsrechter Björn Kuipers en avonturier en wereldreiziger Melvin Redeker! We stellen ze even aan je voor!

Bibian Mentel
op 12 november in Maastricht

Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel hoort in juli 2017 voor de negende keer dat ze kanker heeft. Ze wil koste wat kost haar titel op de Olympische Winterspelen 2018 verdedigen. Een indrukwekkend verhaal over mentaliteit, omgaan met tegenslagen, grenzen verleggen en doorzettingsvermogen. Op maandag 12 november stond Bibian in La Bonbonnière in Maastricht.

Björn Kuipers
op 13 november in Venlo

Topscheidsrechter Björn Kuipers is actief in diverse internationale wedstrijden en toernooien zoals het WK Voetbal 2018 in Rusland en de Champions League. Ook geeft hij leiding aan meerdere supermarkten. Björn weet als geen ander hoe het is om onder druk te presteren, maar ook hoe je buiten het veld aan teams bouwt. Björn stond op de tweede dag van de Suczesdagen in Theater De Maaspoort in Venlo.

Melvin Redeker
op 14 november in Roermond

Avonturier en wereldreiziger Melvin Redeker onderneemt gewaagde expedities op ijzige bergtoppen en diepe zeebodems. Wat zijn de ingrediënten van zijn topprestaties? Een verhaal dat je anders naar de wereld laat kijken, over samenwerken, vertrouwen, tegenslag en leiderschap! Melvin stond op woensdag 14 november in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond!

Suczesdagen: dé jaarlijkse oppepper op weg naar suczes!

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Dat doen we met ons dagelijkse advieswerk én onze jaarlijkse Suczesdagen. We willen je inspireren je droom te verwezenlijken, groot of klein. Een droom die je gelukkig maakt. Ruim 750 ondernemers bezocht de 8e editie van de Suczesdagen! We zijn er trots op: De Koenen en Co Suczesdagen is inmiddels uitgegroeid tot het grootste netwerkevent in Limburg voor ondernemers! Op naar 2019!

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.