Het is zover: Koenen en Co organiseert voor de achtste keer de Koenen en Co Suczesdagen met het thema: Talent voor Suczes. We hebben weer drie topsprekers die hun hoge pieken en diepe dalen met ons delen. Hoe bouwen ze in teamverband aan hun suczes? Hoe gaan ze om met tegenslag? Hoe nemen ze beslissingen? Hoe motiveren ze zichzelf en elkaar om tot het uiterste te gaan?
Lees alles over onze Suczesdagen...

Topsprekers met bijzondere talenten tijdens SD18!

In de vorige edities van onze Suczesdagen heb je kunnen genieten van onder andere Annette Herfkens, Jaap Bressers, Arjan Erkel, Joseph Oubelkas, René Boender, Paul Smit, Arko van Brakel, Richard van Hooijdonk en Ronnie Overgoor. Kortom, veel namen die voor genoeg ondernemersenergie hebben gezorgd. De bijzondere line-up van 2018 bestaat uit niemand minder dan paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel, topscheidsrechter Björn Kuipers en avonturier en wereldreiziger Melvin Redeker! We stellen ze even aan je voor!

Bibian Mentel
op 12 november in Maastricht

Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel hoort in juli 2017 voor de negende keer dat ze kanker heeft. Ze wil koste wat kost haar titel op de Olympische Winterspelen 2018 verdedigen. Een indrukwekkend verhaal over mentaliteit, omgaan met tegenslagen, grenzen verleggen en doorzettingsvermogen. We trappen de Suczesdagen af met Bibian op maandag 12 november in La Bonbonnière in Maastricht.

Björn Kuipers
op 13 november in Venlo

Topscheidsrechter Björn Kuipers is actief in diverse internationale wedstrijden en toernooien zoals het WK Voetbal 2018 in Rusland en de Champions League. Ook geeft hij leiding aan meerdere supermarkten. Björn weet als geen ander hoe het is om onder druk te presteren, maar ook hoe je buiten het veld aan teams bouwt. Björn staat op de tweede dag van de Suczesdagen in Theater De Maaspoort in Venlo.

Melvin Redeker
op 14 november in Roermond

Avonturier en wereldreiziger Melvin Redeker onderneemt gewaagde expedities op ijzige bergtoppen en diepe zeebodems. Wat zijn de ingrediënten van zijn topprestaties? Een verhaal dat je anders naar de wereld laat kijken, over samenwerken, vertrouwen, tegenslag en leiderschap! Kom naar Melvin op woensdag 14 november in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond!

Suczesdagen: dé jaarlijkse oppepper op weg naar suczes!

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Dat doen we met ons dagelijkse advieswerk én onze jaarlijkse Suczesdagen. We willen je inspireren je droom te verwezenlijken, groot of klein. Een droom die je gelukkig maakt. We hebben weer een fantastische line-up. Ontdek hún talent voor suczes. Ze gaan het met jou delen op 12, 13 en 14 november, meld je nu snel aan!

Mis het niet! Save the date(s)

  • Maandag 12 november vanaf 19.00 uur | Bibian Mentel | La Bonbonnière Maastricht
  • Aan kalender toevoegen 11/12/2018 07:00 PM 11/12/2018 11:00 PM Europe/Amsterdam Koenen en Co Suczesdag | Bibian Mentel Suczesdag 2018 La Bonbonniere Maastricht
  • Dinsdag 13 november vanaf 19.00 uur | Björn Kuipers | Theater De Maaspoort Venlo
  • Aan kalender toevoegen 11/13/2018 07:00 PM 11/13/2018 11:00 PM Europe/Amsterdam Koenen en Co Suczesdag | Björn Kuipers Suczesdag 2018 De Maaspoort Venlo
  • Woensdag 14 november vanaf 19.00 uur | Melvin Redeker | TheaterHotel De Oranjerie Roermond
  • Aan kalender toevoegen 11/14/2018 07:00 PM 11/14/2018 11:00 PM Europe/Amsterdam Koenen en Co Suczesdag | Melvin Redeker Suczesdag 2018 De Oranjerie Roermond

Schrijf je nu in!

Vul het onderstaande formulier in om je in te schijven voor de Suczesdagen 2018! Je gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden van alles rondom dit waanzinnig en inspirerend event

Ik meld me aan voor:
Eerste introducé
Tweede introducé
Derde introducé
Vierde introducé
Vijfde introducé
Ik ben klant van Koenen en Co
Ik wil met Koenen en Co van gedachten wisselen over:
Ik wil de nieuwsbrieven met interessante tips ontvangen
Bel mij voor een afspraak
Ik wil twee keer per jaar het magazine ‘Veelzijdig’ ontvangen
Ik wil met Koenen en Co van gedachten wisselen over:

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.