Indien je bedrijf niet is geregistreerd voor btw-doeleinden in het Verenigd Koninkrijk en je hebt in het Verenigd Koninkrijk btw betaald, dan kun je deze btw in Nederland nú nog terugvragen via de webportal van de Belastingdienst.

Normaal gesproken heb je daar nog tot 30 september 2019 de tijd voor. Echter in het geval van een Brexit of een no-deal Brexit is het niet meer mogelijk om de Britse btw terug te vragen via de webportal. Het gevolg daarvan is dat de btw dan alleen via een separaat schriftelijk verzoek kan worden ingediend.  

Vraag nu terug!

De Britse btw die in 2018 en in het eerste kwartaal van 2019 is betaald kun je dus het beste zo snel mogelijk nog terugvragen en zowel vóór 29 maart. Klik op de volgende link https://eubtw.belastingdienst.nl/netp/

Vera Görtjes

Vera Görtjes MSc

Belastingadviseur

Vera Görtjes MSc

Belastingadviseur

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.