Wil je op een duurzame wijze een nieuw pand bouwen of een bestaand pand duurzaam renoveren dan kun je gebruik maken van een aantal faciliteiten van de overheid die deze investeringen financieel ondersteunen, zoals diverse fiscale voordelen.

Nieuw pand bouwen of renoveren met extra ondersteuning

Bij de ontwikkeling van vastgoed of renovatie van een pand is de technisch inhoudelijke kennis en de fiscale kennis vaak gescheiden. Als er tussen die disciplines onvoldoende kennis wordt gedeeld, blijven financierings-, subsidie- en fiscale mogelijkheden heel vaak onbenut. 

Ruime blik op duurzaam bouwen

Koenen en Co Subsidieadvies brengt deze werelden bij elkaar. Onze subsidieadviseurs kijken vanuit een technisch oogpunt naar de financiële voordelen en andersom met een financiële blik naar de techniek. Zo bouwen we een brug om investeringen in duurzame gebouwen deels terug te verdienen met financierings-, subsidie- en fiscale voordelen via bijvoorbeeld een Groenfinanciering, een SDE subsidie en de EIA/MIA voordelen. Onze adviseurs focussen zich in deze trajecten op de vraag of de investeringsplannen duurzaam genoeg zijn om fiscaal voordeel toe te passen en adviseren inzake noodzakelijke maatregelen om alsnog in aanmerking te komen voor deze faciliteiten.
 

Joost Hooijman

ir. Joost Hooijman

Subsidieadviseur

ir. Joost Hooijman

Subsidieadviseur

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.