Scant u facturen of levert u deze nog altijd hard copy aan? Dan hebben wij een gouden tip voor u: automatisch boeken van inkoopfacturen!

Bij Koenen en Co maken we namelijk gebruik van de meest geavanceerde oplossingen ten aanzien van het automatisch scannen, herkennen en administreren van inkoopfacturen. Hierbij maken wij gebruik van software die zowel op btw als op factuurregelniveau kan herkennen. Deze identificeert alle regels en verwerkt deze onder de gewenste grootboekcode. Met automatisch inboeken van inkoopfacturen hoeft u dus nooit meer facturen handmatig uit te splitsen!

Hiermee valt het handmatige verwerkingsproces van uw facturen weg! Dit levert uw organisatie efficiëntie op, maar bespaart ook tijd die voor andere doeleinden kan worden ingezet.

Waarom automatisch boeken van inkoopfacturen?

  • Eenvoudige aanlevering
  • Geen handmatige invoer meer
  • Forse tijdsbesparing van tenminste 70%
  • Facturen worden opgeslagen in de Cloud
  • Facturen snel terugvinden

Wist u dat u 80% van de facturen nooit meer hoeft te zien op het moment dat alle relatiegegevens juist zijn ingesteld?

Inkoopfactuurverwerking. Hoe werkt dat nu eigenlijk?

Inkomende facturen digitaal verwerken kan héél eenvoudig zijn. Hiervoor zijn tal van mogelijkheden die wij graag op maat met u afstemmen. Digitale factuurverwerking begint met het eenvoudig inlezen van je inkoopfacturen. Papieren facturen hoeft u alleen even te scannen. Digitale facturen worden automatisch verwerkt. De software leest en herkent de gegevens en zet deze vervolgens door naar uw factuurverwerkingssoftware. Door een koppeling met uw EPR-systeem kunnen inkoopfacturen worden gematcht.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het automatisch scannen en herkennen van inkoopfacturen? Wij leggen u in een vrijblijvend informatief gesprek graag uit hoe het precies werkt. Al naar gelang uw wens kunnen wij tevens een demo verzorgen.

Onze IT adviseur financiële administratie Rowin Arnouts helpt u graag verder.
Neem contact op met Rowin of vul ons contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met ú op!

Jouw vragen zijn altijd welkom

Rowin Arnouts

IT adviseur Financiële Administratie IT Advisory & Assurance
Deel in uw netwerk