Staat u wel eens stil (bij morgen)? Of wordt ook u geleefd door de waan van de dag? Als ondernemer bent u natuurlijk altijd druk bezig met orders, zorgen voor tevreden klanten, ad hoc problemen oplossen en telefoontjes en e-mails beantwoorden. Voordat u het weet is de dag, week of maand alweer voorbij.

Is dit voor u herkenbaar? Door altijd mee te gaan in de waan van de dag neemt u als ondernemer waarschijnlijk niet de rust om bewust AAN uw organisatie te werken. Daarmee investeert u vaak ook onvoldoende in de factor mens binnen uw organisatie.

Tip: bekijk de video hieronder en ervaar wat de “waan van de dag” doet met zaken scherp zien!

De Werkgeversdesk van Koenen en Co

De Werkgeversdesk van Koenen en Co is ervan overtuigd dat personeel een belangrijke rol speelt in het succes van uw organisatie. Sta eens een dag stil en krijg met onze HR organisatiescan grip op de route die u met uw organisatie aflegt. Het unieke van onze scan is dat diverse expertises samen komen en u daardoor één helder en volledig overzicht heeft, waar bij andere adviseurs elk onderdeel afzonderlijk wordt bekeken.

HR Organisatiescan

Met onze HR organisatiescan krijgt u zicht op:

  • de kansen die u heeft op het gebied van personeel
  • de risico’s die uw organisatie loopt op het gebied van personeel
  • het onderlinge vertrouwen tussen medewerkers, management en directie
  • de te varen koers op (HRM) strategie

Webinar Ondenemersjournaal

Wilt u meer weten wat wij met deze HR organisatiescan voor u kunnen betekenen? Adviseur Ingrid Botty legt u dit graag uit in ons Webinar Ondernemersjournaal van 1 april a.s.

Jouw vragen zijn altijd welkom

mr. Ingrid Botty

Juridisch Adviseur
Deel in uw netwerk