BTW-SCAN

Uw btw-positie helder in kaart met

de Koenen en Co btw-scan

Omzetbelasting (btw) is een complexe belasting waar in principe iedere ondernemer mee te maken heeft. Door de complexiteit is het overzicht makkelijk te verliezen.

 

Onze aanpak

Met onze btw-scan brengen wij, op hoofdlijnen, risico’s en/of kansen voor uw onderneming in kaart. Wij blikken terug op het verleden, maar kijken ook naar de toekomst.

De btw-scan wordt uitgevoerd middels een interview én een vragenlijst. Het interview vindt plaats bij u op kantoor en zal ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. Aan de hand van deze informatie, en eventuele aanvullende stukken, maken wij een op maat rapportage met daarin onze bevindingen. Naar aanleiding van de rapportage kunnen wij u helpen met de aanpak van de gesignaleerde risico’s en/of kansen.ijnen, risico’s en/of kansen voor uw onderneming in kaart. Wij blikken terug op het verleden, maar kijken ook naar de toekomst.

Voor elke ondernemer?

De ervaring leert dat er bij een btw-scan altijd wel ondergeschoven zaken aan het licht komen. Daarom is een btw-scan niet alleen voor ondernemers met btw-belaste activiteiten interessant, maar ook voor ondernemers die vrijgestelde prestaties verrichten en/of subsidies ontvangen ter ondersteuning van de activiteiten.

Ons onderzoek is maatwerk en dus helemaal afgestemd op úw eigen onderneming.

We zijn er namelijk graag voor ú, voordat u ons nodig heeft.

Btw-specialisatie in huis

Binnen Koenen en Co werken btw-specialisten met de meest uitgebreide kennis en actuele informatie over wet– en regelgeving. Wilt u de kennis van onze specialisten ook bij úw onderneming in huis?

Maak dan vrijblijvend een afspraak (telefonisch of fysiek) met één van onze btw-specialisten. Zij bespreken graag met u de mogelijkheden voor de btw-scan!

Hoe kun je belasting besparen als je niet weet hoeveel je moet betalen?

Vragen over de scan of wilt u een oriënterend gesprek?

Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.