Kosteloze waardebepaling van uw onderneming

Met de kosteloze waarderingsscan van Koenen en Co ontvangt u binnen 5 werkdagen een indicatieve waardebepaling*. Deze indicatieve bedrijfswaardering van uw onderneming kan een vertrekpunt zijn voor mogelijke verkoopplannen, maar kan daarnaast ook nuttig zijn als stuurmiddel in het kader van waardecreatie.  Bedrijfswaarderingen kunnen tevens een rol spelen in bedrijfsopvolgingen, de uitkoop van één of meerdere aandeelhouders óf vanuit fiscaal perspectief.

Een vrijblijvende waardebepaling van uw onderneming met onze waarderingsscan

Vul onderstaand formulier in 4 stappen in om een indicatieve waardebepaling te ontvangen van Koenen en Co specialisten. Komt u er niet uit, bel dan even met Roy Joppen, Partner bij Koenen en Co: +316 26 68 47 10

  Kasstromen en EBITDA  Disconteringsvoet

  Contactgegevens  *De uitkomst van de indicatieve waardebepaling is puur indicatief en kan enkel worden gebruikt voor interne doeleinden

  Wat is een waarderingsscan?

  Een waarderingsscan geeft op een eenvoudige wijze een indicatieve waardebepaling van de onderneming weer. Op basis van een aantal belangrijke variabelen wordt deze indicatie gegenereerd. Deze indicatieve waardebepaling is de grondslag voor mogelijke vervolgstappen in of voor uw onderneming.

  Wat kun je doen met een gunstige waardebepaling?

  Voor sommige ondernemers kan een bedrijfswaardering het vertrekpunt voor prijsonderhandeling zijn, voor anderen kan een waardering juist een indicatie geven dat het een goed moment is om de volgende generatie het roer over te laten nemen. Er kan met zekerheid gesteld worden dat een bedrijfswaardering tot nieuwe inzichten leidt en een rol kan spelen in belangrijke strategische overwegingen.

  Voor wie is deze waarderingsscan?

  In principe is de tool voor iedereen die meer te weten wil komen over de waarde van een bepaalde onderneming en beschikking heeft over genoeg gegevens van de betreffende onderneming (hoeft niet per se de ondernemer zelf te zijn).

  Deel in uw netwerk