Suczes. Een kwestie van doen.
Bij Koenen en Co bouw je aan het suczes van de ondernemer, dat van jezelf en dat van de organisatie. Drie vliegen in één klap dus. En als je allemaal hetzelfde doel hebt, dan hou je tijd over. Om het printpapier bij te vullen bijvoorbeeld, die leuke cursus te doen of je collega te helpen. Want suczes is volgens ons vooral een kwestie van doen.

Iedere dag beter

Werken bij Koenen en Co is anders dan je misschien verwacht. We zijn open en eerlijk, focussen op de inhoud en geven je de ruimte om te groeien. Dat betekent dat je op je bek mag, of misschien wel móet, gaan. Uiteraard word je goed begeleid, maar verwacht geen gespreid bedje. Andersom verwachten we van jou ook geen schaap met de vijf poten. Wel zoeken we mensen die iedere dag beter willen worden. Samen met ons. Continu verbeteren zit in ons dna.

Jij, op je best!

We hopen dat je een nieuwsgierige, brede blik hebt. We verwachten eigen regie in de zoektocht naar hoe jij het beste tot je recht komt. We houden ervan als je zegt wat je vindt, als je betrokken bent bij een maximaal resultaat en als je positief kritisch bent op jezelf en je omgeving. Dat past bij het gedachtengoed van de hpo-organisatie waar we naar groeien (hpo: high performance organisation). Het idee daarachter is dat als je plezier hebt in je werk, je er ook goed in bent, en andersom. Maximaal resultaat vanuit plezier. Ook onze managers werken aan zichzelf en groeien in hun leiderschap.

Wat feitjes

Zomaar wat feitjes voor jou op een rijtje: we werken met 285 professionals vanuit onze vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo. Iedereen werkt naast en met elkaar, in compacte teams, de stagiair naast de partner. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar. Uiteraard zijn er heel veel mogelijkheden om je bij ons verder te ontwikkelen. 

Heb je interesse in een baan, stageplek of carrièregesprek?

Neem dan contact op met onze HR-afdeling. Ontdek ook onze actuele vacatures. Je kunt ook een open sollicitatie sturen door onder de vacatures op de knop "Open sollicitatie" te klikken.

Kandidatenportaal

Jouw collega's

Wil je alvast eens kennis maken met ons? Bekijk dan wie er allemaal werkt bij Koenen en Co!

Jean Vergoosen

mr. Jean Vergoosen

Manager juridisch advies

mr. Jean Vergoosen

Manager juridisch advies
Ingrid Botty

mr. Ingrid Botty

Juridisch adviseur

mr. Ingrid Botty

Juridisch adviseur
Inge Künen-Gommans

Inge Künen-Gommans AA

Accountant

Inge Künen-Gommans AA

Accountant
Luc Beunen

mr. drs. Luc Beunen

Belastingadviseur

mr. drs. Luc Beunen

Belastingadviseur
Miranda Klijs

Miranda Klijs

Secretaresse

Miranda Klijs

Secretaresse
Job van den Nieuwenhof

Job van den Nieuwenhof

Belastingadviseur

Job van den Nieuwenhof

Belastingadviseur
Marco Kuijvenhoven

Ing. Marco Kuijvenhoven

Manager agriteam

Ing. Marco Kuijvenhoven

Manager agriteam
Claire Herens-Simons

Claire Herens-Simons

Receptioniste/Telefoniste

Claire Herens-Simons

Receptioniste/Telefoniste

Suczes met een z

Wij laten ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig.

Ben jij student?

Ontmoet ons dan de komende maanden op diverse evenementen van hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten. We organiseren leuke acties waarmee je je eigen Koenen en Co sneakers kunt winnen! Wie wil die nou niet?

Onderhoud Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, Op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:30 uur kunt u niet inloggen op Mijn Koenen en Co. Sorry voor het ongemak.

Ga door naar Mijn Koenen en Co

Beste bezoeker, u kunt momenteel niet inloggen op Mijn Koenen en Co wegens onderhoud. Het onderhoud vindt zaterdagochtend plaats van 8:00 tot 10:30 uur. Sorry voor het ongemak.