Video afspelen over Animatie startscherm
Koenen en Co Academy

Koenen en Co 

Academy

Wij begrijpen dat, om een verschil te maken bij onze klanten, dit alleen kan wanneer we bij onze medewerkers beginnen. Bij Koenen en Co doen we er alles aan om jouw carrière en persoonlijke groei te stimuleren. Je bent zelf verantwoordelijk maar wij faciliteren volop. Door trainingen, opleidingstrajecten en op maat gesneden, individuele mogelijkheden aan te bieden. Hoe? Met de Koenen en Co Academy.

Koenen en Co Academy

De Koenen en Co Academy is dé plek waar al het aanbod van onze opleidingen en trainingen bij elkaar komt. Hier vind je onder andere diverse specifieke digitale leerpaden zoals ons onboardingsprogramma en een online trainingsgedeelte genaamd MyAcademy. Iedere medewerker kan hier naar eigen keuze online trainingen, in samenwerking met GoodHabitz, volgen. Daarnaast bieden we binnen de Koenen en Co Academy ook diverse programma’s aan en worden er regelmatig nieuwe programma’s ontwikkeld.

Koenen en co academy

Young Professional Programma

Een divers trainingsprogramma voor iedere Young Professional met maximaal 2 jaar werkervaring, waarin diverse zaken de revue passeren. Variërend van persoonlijke kracht tot timemanagement en van hoe presenteer ik (me) tot schrijfvaardigheid en het ontwikkelen van proactiviteit.

Professional Programma

Het “Professional Programma” is het ontwikkeltraject voor adviseurs, die drie tot zes jaar werkzaam zijn binnen Koenen en Co. Zij zetten hiermee weer een stap verder in hun professionele ontwikkeling. In het programma staan de communicatie- en adviesvaardigheden centraal.

Talent Development Programma

Een 2 jaar durend trainingsprogramma voor professionals die een leidende rol ambiëren om zo te kunnen voorzien in toekomstige leidende rollen als die van teamleider, manager, projectleider, extern accountant tot partner.

Educatie voor professionals

Naast deze zaken biedt de Academy ook alles wat benodigd is voor de permante educatie van onze professionals, zodat ze blijven voldoen aan de verplichtingen vanuit beroepsorganisaties zoals onder andere NBA en NOB. En natuurlijk zorgen we ook dat iedereen periodiek op de hoogte blijft van de actualiteit door diverse vaktechnische overleggen.

Stap verder

Samengevat faciliteert de Koenen en Co Academy volop en staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling op elk denkbaar vlak centraal. Dat gaat veel verder dan alleen vakinhoudelijke kennis en kunde. Zo kun je ook voor het ontwikkelen van persoonlijke en sociale vaardigheden bij de Academy terecht. Denk hierbij aan persoonlijke coaching, talentontwikkeling, stressbestendigheid, presentatievaardigheden, leiderschapsvaardigheden en gesprekstechnieken. Zo gaat de Academy écht een stap verder in het ondersteunen van jouw ontwikkeling. En het mooiste van alles? Jij hebt de regie en bepaalt zelf jouw traject.

Meer weten?

Meer weten over de Koenen en Co Academy? Of wil je meer inzicht in wat we precies aanbieden? Neem dan contact met ons op, want we komen graag met je in contact.

Jort Korste
Favicon Koenen en Co
Jort Korste
Selina Bovij (profiel)
Favicon Koenen en Co
Selina Bovij