Ontdek Koenen en Co

Er zijn voordat de klanten ons nodig hebben,

dát is werken bij Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Financial Advisory Services voor zorgondernemers

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg en Zuidoost-Brabant voor het MKB – met 250+ professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, elke dag het verschil.

Hoe het begon

Koenen en Co is in 1982 opgericht door Jac Koenen. Hij ontwikkelde een one-stop-shop concept en wilde zich vestigen in de zeven grote Limburgse steden. Zijn eerste kantoor vestigde hij in Panningen. Al snel volgden vestigingen in Roermond, Venlo, Venray, Heerlen en Sittard. Ook werden diensten uitgebreid en werden belastingadviseurs aan het team toegevoegd. Helaas overleed Jac in 1994. In 1999 hebben de overige partners zijn werk kunnen voltooien door de opening van een Maastrichtse vestiging, waar we nu nog steeds – naast Roermond en Venlo – gevestigd zijn.

Het verschil maken

Het verschil maken

Dat is waar het bij Koenen en Co om draait. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en organisatie. Elke dag zetten we ons in om onze klanten te ondersteunen op elke mogelijke manier, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen organisatie. Onze missie en kernwaarden zijn hierbij de rode draad.

Missie en kernwaarden
Onze missie is helder: wij helpen ondernemers succesvol te ondernemen. Dit doen we door onze klant op de eerste plaats te zetten; alles wat we doen draait om hem of haar. Daarbij streven we altijd naar het leveren van meer dan van ons wordt verwacht. Onze kernwaarden kwaliteit, integriteit en klantgerichtheid zijn volgens ons de basis.

Door onze vierde kernwaarde proactiviteit maken we het verschil en weten we klanten te verrassen. Houden we continu een vinger aan de pols. Nemen we spontaan contact op om bij te praten. En vragen we onszelf continu af; als ik klant zou zijn, wat zou ik nodig hebben? Daar handelen we naar en dat zorgt ervoor dat we meerwaarde bieden. Zelfs voordat klanten ons nodig hebben.

High Performance Organisatie

Als organisatie willen we onszelf voortdurend blijven uitdagen en ontwikkelen. We streven ernaar om een High Performance Organisatie te worden. Dit is wat ons betreft in ieder geval een organisatie waar de klant graag klant wil zijn en de medewerker graag en met veel plezier werkt. 

Kortom: een perfecte samensmelting van cultuur en structuur. Om dat te realiseren evalueren we regelmatig en sturen we bij waar nodig, zodat we onszelf kunnen blijven verbeteren.

Onze diensten

Koenen en Co levert een scala aan verschillende diensten, op diverse financiële terreinen, waarbij we ons altijd focussen op de ondernemer. De diensten die we aanbieden worden uitgebreid toegelicht op onze website.

Accountancy

Fiscaal en Financieel Advies

Financial Advisory Services

Werkgeversdesk

Audit en Assurance

IT Advies en Assurance

Koenen en Co in cijfers

Infographic 3 vestigingen

Méér dan alleen werk

Werken bij Koenen en Co gaat verder dan alleen werk. Naast de professionaliteit en kwaliteit waar we als kantoor voor staan, is onze open en informele cultuur enorm belangrijk voor ons. En dat merk je in alles. Op de werkvloer door de laagdrempeligheid en behulpzaamheid van collega’s, maar zeker ook daarbuiten. Zo zijn er gedurende het jaar diverse evenementen voor en met onze medewerkers of klanten die ervoor zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk komt!

Neem contact met ons op

Kun en wil jij ook het verschil maken bij Koenen en Co? Dan zoeken wij jou! Samen zorgen we ervoor dat we er zijn, voordat onze klanten ons nodig hebben. Neem contact met ons op of solliciteer via de vacaturepagina. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Jort Korste
Favicon Koenen en Co
Jort Korste
Selina Bovij (profiel)
Favicon Koenen en Co
Selina Bovij