Professionals

Verleg je grenzen

bij Koenen en Co

Koenen en Co is een bijzonder kantoor voor professionals. Hier komt namelijk de professionaliteit en kwaliteit van een groot kantoor samen met een informele, open cultuur waarin jij alle verantwoordelijkheden en mogelijkheden krijgt die je zoekt. Doordat wij het verschil willen maken voor onze klanten, kun je hier ook een stap verder gaan. Je hebt je eigen klantenpakket en ondersteunt hen – samen met het klantteam – op elk mogelijk vlak.

Intern delen we ook kennis om klanten te kunnen blijven verrassen. Doordat wij dé marktleider in Limburg en Zuidoost-Brabant zijn voor het MKB, zit je hier ook altijd met de ondernemer zelf aan tafel, zijn je werkzaamheden enorm veelzijdig en kun je impact maken daar waar het ertoe doet; bij de klant zelf.

Doorgroeien

Ben je ambitieus en wil je (verder) doorgroeien? Ook dat kan! Bij Koenen en Co doen we er alles aan om jouw carrière te faciliteren en groei te stimuleren, onder andere door onze Koenen en Co Academy. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een platte organisatie met veel leuke en professionele collega’s én een aantrekkelijk en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Kortom; wil jij als professional je grenzen verleggen, bij een kantoor bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij Koenen en Co!

Professionals over werken bij Koenen en Co

Wie kunnen er nu beter vertellen over wat werken bij Koenen en Co echt inhoudt?
Onze professionals Bram, Jorg, Nicole en Pascal aan het woord.

Bram

Jorg

Nicole

Pascal

Vacatures Professionals

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende professionals:

Maastricht Roermond Venlo
 
Maastricht Roermond
 
Maastricht Roermond Venlo
 
Maastricht Roermond Venlo
 
Maastricht Roermond Venlo
 

Neem contact met ons op

Kun en wil jij ook het verschil maken als professional bij Koenen en Co? Dan zoeken wij jou! Samen zorgen we ervoor dat we er zijn, voordat onze klanten ons nodig hebben. Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Jort Korste
Favicon Koenen en Co
Jort Korste
Selina Bovij (profiel)
Favicon Koenen en Co
Selina Bovij