Young professionals

Geef je carrière een boost

bij Koenen en Co

Werk je als young professional bij Koenen en Co, dan werk je niet zomaar voor het eerste het beste kantoor. Hier vind je namelijk een unieke combinatie tussen professionaliteit en kwaliteit, en een informele cultuur en platte organisatie.

Als marktleider in Limburg en Zuidoost-Brabant voor het MKB bieden we je als young professional tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen je vakgebied. Zo kijken we samen wat bij je past; hoe wil je jezelf ontwikkelen? Waar ligt je kracht? Daarnaast krijg je al snel eigen verantwoordelijkheid, eigen klanten om voor te werken en ben je natuurlijk ook onderdeel van diverse klantteams. Zo begint je persoonlijke groei en ontwikkeling al vanaf dag één.

Veel mogelijkheden

Maar er is meer. Koenen en Co is er namelijk echt om jouw carrière te faciliteren. Je hebt een eigen mentor die je begeleidt met de dagelijkse gang van zaken en bij wie je terecht kunt met vragen of voor advies. Daarnaast is er de Koenen en Co Academy die groei en ontwikkeling stimuleert. En natuurlijk kun je bij ons rekenen op een aantrekkelijk en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, met volop mogelijkheden. Kortom: werken als young professional bij Koenen en Co is dé boost voor je carrière!

Young professionals over werken bij Koenen en Co

Wie kunnen er nu beter vertellen over hoe werken bij Koenen en Co in de praktijk écht is?
Onze young professional Anouk aan het woord:

Anouk

Vacatures Young professionals

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende young professionals:

Neem contact met ons op

Kun en wil jij ook het verschil maken als young professional bij Koenen en Co? Dan zoeken wij jou! Samen zorgen we ervoor dat we er zijn, voordat onze klanten ons nodig hebben. Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Jort Korste
Favicon Koenen en Co
Jort Korste
Selina Bovij (profiel)
Favicon Koenen en Co
Selina Bovij