Maak een vliegende start
bij Koenen en Co!

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of uitdagende afstudeerplek op het gebied van accountancy, belastingadvies of andere specialismen die relevant zijn voor bedrijfseconomische en bedrijfskundige opleidingen? Of zoek je een werkstudentschap, waarbij je naast je studie werkt bij dé marktleider van Limburg en Zuidoost-Brabant voor het MKB? Dan ben je bij Koenen en Co aan het juiste adres!

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving, waarin professionele ondersteuning en goede samenwerking vanzelfsprekend zijn. Zo maak je meteen al een vliegende
start met je stage of afstudeerproject, of doe je meteen relevante ervaring op in het werkveld.

Studenten

Onze samenwerkingen

Wij werken samen met diverse hogescholen en universiteiten zoals:

Daarnaast hebben we intensieve contacten met de volgende studieverenigingen, die wij tevens sponsoren:

Kom persoonlijk kennismaken

Niets werkt beter dan kennismaken in levenden lijve. We zijn regelmatig te vinden bij evenementen van bovengenoemde samenwerkingspartners, waar je onze professionals en/of onze HR-adviseurs zelf kunt ontmoeten en kennis kunt maken. Zij beantwoorden je vragen graag. Daarnaast organiseren we ook Inhousedagen en Meeloopdagen, waarbij je op een laagdrempelige manier kennismaakt met onze organisatie en onze medewerkers.

Neem contact met ons op

Kun en wil jij ook het verschil maken met je stage of werkstudentschap bij Koenen en Co? Dan zoeken wij jou! We bieden gedurende het hele jaar zeer uiteenlopende mogelijkheden. Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden. Of solliciteer direct via onderstaande buttons.

Deel in uw netwerk