Werkgeversdesk

Een rots in de branding, zeg dat wel! Wij groeien enorm snel en Koenen en Co is houdt een oogje in het zeil. Zij zorgen er voor dat ik advies krijg voordat ik in de knoop kom met vragen.

Klantnaam van Bedrijfsnaam

Rots in de branding voor werkgevers

Als bedrijf loopt u regelmatig tegen zaken aan, waarbij u wel ondersteuning kunt gebruiken. Dan is het handig als u ergens terecht kunt met uw vragen of voor advies. Of dat nu gaat over de salaris- en personeelsadministratie, HR-zaken, coaching of werving en selectie. Bij Koenen en Co wordt u te woord gestaan door specialistische adviseurs, die samen onze Werkgeversdesk vormen. Heeft u vragen? Zoekt u advies? Of zijn er zaken die u belemmeren? Dan helpen zij u verder!  

Samen sterk

Problemen lossen we samen op en uitdagingen pakken we samen aan. Daarvoor sparren we met u. Over de organisatie van uw bedrijf. Over zaken waar u dagelijks mee te maken krijgt, zoals personeel, wet- en regelgeving of veranderingen, maar ook voor de lange termijn. En we bieden oplossingen. Met advies, producten en ondersteuning.

Onze diensten

 • Salarisservice

  Voor advies over de verzorging en administratie van salarissen. Via het handige online systeem ‘Mijn Koenen en Co’ heeft u altijd direct inzicht in alle details. Van advies over salarisuitkering en vacatures tot loonstroken, subsidieregelingen, CAO’s, salarisschalen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiermee is uw personeelsadministratie in een paar klikken onder controle. Compleet én overzichtelijk.

 • Personeel en Recht

  Onze juristen zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociale zekerheid. Wij denken graag met u mee zonder de gevoeligheid van de kwestie of de pragmatische kant uit het oog te verliezen. Een juridische procedure gaan wij zeker niet uit de weg. Bij onze juristen kunt u terecht met al uw vragen over personeel vanaf het moment van indiensttreding tot het moment na uitdiensttreding. Onze advisering gaat veel verder dan enkel de ‘klassieke’ onderwerpen zoals ontslag.

  Denk hierbij ook aan het verzorgen van een due diligence van het personeelsbestand bij de (ver)koop van een bedrijf, internationale detacheringsconstructies, bezwaar aantekenen tegen de beschikking werkhervattingskas of de aan uw (ex)-werknemer toegekende WIA-uitkering zodat deze uitkeringslasten niet aan uw onderneming worden toegerekend. Kortom, wij adviseren u op het juridisch gebied van personeel en organisatie in de meest ruime zin.

 • Loonheffingenadvies

  Als werkgever heeft u te maken met loonheffingen. Kennis van wet- en regelgeving hierover is echter onmisbaar. Wat vandaag geldt, kan morgen anders zijn en zelf bijhouden kost tijd. Liever uit handen geven? Dat kan!

 • Collectief Pensioen Advies

  Onze pensioenspecialisten denken graag met u mee om een collectieve pensioenregeling voor uw werknemers op te zetten of een huidige regeling te beoordelen. Ook voeren wij onderzoeken uit bij uw onderneming om te beoordelen of uw onderneming onder een bedrijfstakpensioenfonds (BPF) valt. Deze verplichting kan ontstaan vanaf de start van de onderneming, overdracht of overname andere onderneming of door gewijzigde werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij de pensioentechnische gevolgen in kaart brengen alsmede begeleiding en advies bij bedrijfsoverdracht voor zowel het overgedragen bedrijfsdeel als bij de ontvangende onderneming.

 • Executive Search

  Het werven van het juiste personeel kan zeer tijdrovend zijn. Zoekt u bijvoorbeeld vaste of interim-krachten? Is detachering een optie? Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van hoger opgeleid personeel. Koenen en Co Executive Search biedt ondersteuning van A tot Z, zodat u snel de beste kandidaat vindt.

 • Coaching en assessments

  U en uw medewerkers bepalen samen het succes van uw bedrijf. Inzichten in uzelf en uw medewerkers zijn dus enorm belangrijk. Hoe haalt u het maximale uit uw mensen? Hoe trekt u de juiste nieuwe mensen aan? En hoe houdt u mensen gemotiveerd en betrokken? Voor dit soort zaken kan Koenen en Co u ondersteunen met coaching en assessments, zodat we u en uw medewerkers kracht bij kunnen zetten.

  • Drijfverenscan en persoonlijke coaching

   Voor inzicht in talenten en ambities van uzelf en uw medewerkers, om vervolgens concreet aan de slag gaan met de geformuleerde leerdoelen en coachingsvragen. Meer informatie over de drijfverenscan leest u hier.

 • Ontwikkelassessment en persoonlijke coaching

  Psychologisch onderzoek naar intellectuele capaciteiten, zoals werk- en denkniveau en persoonlijkheidskenmerken. Op basis van de inzichten uit dit ontwikkelassessment volgt een rapportage en worden ontwikkeldoelen en een coachingsplan opgesteld.

  • Selectieassessment

   Een onderzoek naar geschiktheid van mensen en hun talenten, persoonlijkheidskenmerken, vaardigheden, drijfveren en ambities gericht op een specifieke functie. Dit wordt ingezet bij werving- en selectietrajecten of in het geval van doorgroei naar een andere of hogere functie.

Koenen en Co Werkgeversdesk

Terugbelformulier

  Deel in uw netwerk