fbpx

Werkkostenregeling

Voor ieder talent een mooie uitdaging

U heeft het niet kunnen missen: de werkkostenregeling. Alles rondom vergoedingen en verstrekkingen aan uw medewerkers is compleet gewijzigd in de loonbelasting in 2015. Heel veel ondernemers worstelen hier nog steeds mee.

Extra aandacht werkkostenregeling

De werkkostenregeling is en blijft een hot item voor onze loonheffingenadviseurs. Juist vanwege het feit dat ondernemers véél meer uit de werkkostenregeling kunnen halen en door onvoldoende kennis veel geld laten liggen. Aan de andere kant lopen veel ondernemers risico op naheffingen en boetes omdat ze de regels niet juist toepassen. Zorg er dus voor dat u alle vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel goed fiscaal gelabeld en geadministreerd heeft, want bij overschrijding van de vrije ruimte (1,2% van uw totale fiscale loonsom) bent u 80% eindheffing verschuldigd.

WKR Tool voor zekerheid

We hebben voor onze klanten de WKR Tool ontwikkeld. Een handige online scan waarmee je als bedrijf een compleet beeld krijgt hoe optimaal je de werkkostenregeling toepast. Op basis van de uitkomsten van de WKR Tool geven we de ondernemer advies hoe het nóg beter kan en waar je nog voordeel kunt behalen.

Aanvraag WKR-tool

 

 

Wil je ook de WKR Tool inzetten? Bel dan met onze afdeling Loonheffingenadvies of vul onderstaand formuliertje in, dan nemen wij contact met je op! Heb je al logingegevens? Log dan hier in.

Geslacht
ManVrouw

Voorkeur

Ik heb belangstelling voor

Ik geef toestemming om mijn gegevens te bewaren tot: