zorg > algemeen

Zorg én ontzorging voor uw zorginstelling

Specialisten die helemaal thuis zijn in de zorg

De zorg in Nederland staat voor grote uitdagingen: de bevolking vergrijst, zorgbudgetten lopen terug, de regeldruk neemt toe en gekwalificeerd zorgpersoneel is schaars. Dit vraagt om de inzet van nieuwe technologieën en organisatietalent. En om de ondersteuning van een partner die over de nodige kennis en ervaring in de zorg beschikt. Koenen en Co is die partner bij uitstek.

Verschuiving van cure naar care

Steeds meer wordt de zorg rondom de patiënt georganiseerd, waardoor deze zelf de regie kan voeren. Ziekenhuizen concentreren zich op de acute zorg en complexe operaties, terwijl de herstelzorg zoveel mogelijk aan huis gebeurt. Zo blijft de kwaliteit behouden en de zorg toegankelijk en betaalbaar. Van cure naar care, met toenemende aandacht voor het voorkomen van ziektes in plaats van het genezen ervan. IT en big data winnen hierbij aan belang en een efficiënte bedrijfsvoering is belangrijker dan ooit voor uw zorginstelling!

Helemaal thuis in de zorg

Het zorgteam van Koenen en Co bestaat uit gespecialiseerde zorgadviseurs die zorginstellingen op talloze gebieden ontzorgen. Naast accountancy, fiscaal en financieel advies bieden wij ook ondersteuning bij HR-zaken, Audit & Assurance-diensten en IT-advies. Met een breed pakket aan diensten zijn wij graag van toegevoegde waarde voor uw instelling of praktijk in de zorg- of welzijnssector.

Onze klanten in de zorg

Koenen en Co werkt onder meer voor organisaties in de thuiszorg, geestelijke gezondheids- en verslavingszorg, jeugdzorg, welzijns- en maatschappelijk werk en de kinderopvang. Verder behoren ook kleine tot middelgrote tandarts- en huisartsenpraktijken, gezondheidscentra, fysiotherapie-, orthopedie- en psychologenpraktijken tot onze klantenkring.

Dienstverlening voor zorginstellingen

De zorg onderscheidt zich van het bedrijfsleven op verschillende gebieden. Daarom kunt u niet zonder een accountants- en adviesorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in de zorg. Als u samenwerkt met Koenen en Co staat er een zeer ervaren en kundig zorgteam voor u klaar om u te ondersteunen op de volgende gebieden:

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor uw zorginstelling of praktijk? Neem vrijblijvend contact op met één van onze zorgexperts.
RosbeekC1-WEB_0
Favicon Koenen en Co
drs. Cor Rosbeek RA
WentinkR1_crop-web
Favicon Koenen en Co
mr. Roger Wentink LL.M
Hans_Urlings
Favicon Koenen en Co
Hans Urlings MSc RA
Hans_Urlings
Favicon Koenen en Co
Hans Urlings MSc RA